Onderstaand een aantal van de kledingprojecten die we hebben gerealiseerd:

 

Kruidentuin Tegelen

Voor de Kruidentuin Tegelen hebben we nieuwe kleding verzorgd bestaande uit o.a. t-shirts, sweaters en softshell jassen. Alles voorzien van hun logo.

     

 

Hooded sweaters voor v.v. Bieslo MO17

De meiden onder 17 jaar van v.v. Bieslo zijn voorzien van hooded sweaters met logo's. De sweaters, gesponsord door Akarton uit Venlo, zijn voorzien van het v.v. Bieslo-logo op de borst en van de naam van de speelster en de website van Akarton op de rug.

     

 

Trainingspakken voor v.v. Reuver D2

De D2 (jeugd onder 13 jaar) van v.v. Reuver is voorzien van trainingspakken met logo's. De trainingspakken, gesponsord door Lubolive uit Belfeld, zijn voorzien van het v.v. Reuver-logo op de borst en van de naam van de speler en het Lubolive-logo op de rug.

 

Kleding voor Monro - Roermond

Voor Monro te Roermond hebben we de kleding verzorgd. De poloshirts, sweatvesten, pilotjassen en werkbroeken van het merk Tricorp zijn voorzien van het Monro-logo.

     

 

Kleding voor Engelen Klimaattechniek - Swalmen

Voor Engelen Klimaattechniek te Swalmen hebben we kleding verzorgd. Hierbij is gekozen voor de bicolor lijn van Tricorp in de kleur zwart met oranje accenten. De t-shirts, poloshirts, sweaters en softshell jas zijn allen voorzien van het logo van Engelen Klimaattechniek op borst en rug.

     

 

Kleding voor Van der Velden Tuinen - Reuver

Voor hoveniersbedrijf Van der Velden Tuinen te Reuver hebben we kleding verzorgd. De navy blauwe t-shirts, poloshirts, polosweaters en petten allen voorzien van het bedrijfslogo.

     

 

Stootpetten voor Elmec - Belfeld

Voor Elmec, specialist in hijstechniek, te Belfeld hebben we stootpetten verzorgd voorzien van het logo.

 

Sportshirts voor Multihuur - Roermond

Voor verhuurcentrum Multihuur te Roermond hebben we shirts voor de City Run Roermond verzorgd.

     

 

Veiligheidsvesten voor Teven Derckx Metals - Swalmen

Voor plaatwerk/constructiebedrijf Teven Derckx Metals te Swalmen hebben we veiligheidsvesten verzorgd met het bedrijfslogo aangevuld met de naam van de drager.

     

 

Kleding voor AV Point Europe - Asenray/Roermond

Voor AV Point Europe, verkoop en verhuur van audiovisuele concepten, hebben wij de kleding verzorgd. De zwarte blousen, jeans, t-shirts en sweatvesten zijn allen voorzien van een borst en ruglogo.

     

 

Kleding voor Houben Mediatechniek - Asenray/Roermond

Voor Houben Mediatechniek, adviseur, leverancier en installateur van audiovisuele middelen, hebben wij de kleding verzorgd. De navy blauwe werkbroeken, t-shirts en sweatvesten zijn allen voorzien van een borst en ruglogo.

     

 

Stootpetten voor Ronmas - Venlo

Voor Ronmas te Venlo hebben we het personeel voorzien van stootpetten met het bedrijfslogo.

 

Softshell jassen voor Flexiwall - Reuver

Voor Flexiwall, fabrikant van kartonnen scheidingswanden, hebben we softshell jassen verzorgd met het logo van Flexiwall op de borst en op de mouw.

     

 

Werkkleding voor Boots Haelen

Voor Boots Haelen, specialist in badkamerrenovatie en installatietechniek, hebben we werkkleding verzorgd, bestaande uit t-shirts, poloshirts en sweaters voorzien van het bedrijfslogo.

     

 

Werkkleding en werkschoenen voor leerlingen Vakcollege Eindhoven

De ruim 140 eerste jaars leerlingen van scholengemeenschap Vakcollege Eindhoven hebben we voorzien van poloshirts, sweaters, werkschorten en werkschoenen. Alle kleding is voorzien van het logo van Vakcollege Eindhoven aangevuld met de naam van de leerling.

     

 

Werkkleding en werkschoenen voor leerlingen Broekhin Jenaplan - Swalmen

Voor de eerste jaars leerlingen van scholengemeenschap Broekhin Jenaplan in Swalmen hebben we werkjassen, stofjassen en Amerikaanse overalls verzorgd. De kleding is voorzien van het logo van Broekhin aangevuld met de naam van de leerling. Naast de kleding hebben we de leerlingen voorzien van werkschoenen.

NB: Vanwege de privacy hebben we de naam van de leerling op de foto geblurred.

     

 

Werkkleding en werkschoenen voor leerlingen BWI Dendron College - Horst

De derde jaars leerlingen van scholengemeenschap Dendron College in Horst die de studierichting BWI Bouwen, Wonen en Interieur hebben gekozen, zijn door ons in nieuwe werkkleding en werkschoenen gestoken. De kleding bestond uit poloshirts met lange mouwen aangevuld met een Amerikaanse overall voorzien van de naam van de leerling.

 

Poloshirts voor Kinderopvang Liefjes - Den Haag

Voor Kinderopvang Liefjes uit Den Haag hebben we korenblauwe poloshirts verzorgd met hun logo op de borst en rug.

     

 

Voetbaltenues voor Wel.kom - Roermond

Voor Wel.kom in Roermond hebben we voetbaltenues verzorgd. De sportshirts zijn bedrukt met het logo van Wel.kom.

     

 

T-shirts voor Wel.kom - Venlo

Voor Wel.kom in Venlo hebben we t-shirts bedrukt met het logo van Wel.kom t.b.v. een volleybaltoernooi.

 

Poloshirts voor afdeling Rockfon van Rockwool - Roermond

Voor de medewerkers van de Rockfon-afdeling van Rockwool in Roermond hebben we poloshirts verzorgd met een geborduurde opdruk. Deze poloshirts kregen de medewerkers i.v.m. het behalen van het productierecord van 8,1 miljoen m2 in 2016.

 

Blousen voor Kapsalon Nice - Reuver

Voor Kapsalon Nice by Judith uit Reuver hebben wij enkele zwarte blousen voorzien het logo.

 

Kledingpakket voor BouwCare International - Asenray/Roermond

Voor BouwCare International uit Asenray/Roermond hebben we de medewerkers in een nieuwe outfit gestoken, bestaande uit t-shirts, poloshirts, sweaters, softshelljassen en werkbroeken van het merk Tricorp. Alle kleding is bedrukt met het logo van BouwCare in full-color.

     

 

Kleding en schoenen voor Professional ReiniGER - Venlo en Weert

Voor truck- en krattenreiniger Professional ReiniGER met vestigingen in Venlo en Weert hebben wij werkkleding en werkschoenen verzorgd.

     

 

Kleding voor Peeters Recycling - Swalmen

Voor papierrecyclingbedrijf Peeters Recycling B.V. te Swalmen hebben we nieuwe kleding verzorgd bestaande uit poloshirts, sweaters, fleece-vesten en broeken.

     

 

Poloshirts voor Multihuur - Roermond

Voor verhuurcentrum Multihuur te Roermond hebben we poloshirts voorzien van een geborduurd borstlogo.

     

 

Diverse kleding voor Hombergh Lomm B.V. - Lomm

Het team van Hombergh Lomm B.V. hebben we voorzien van nieuwe werkkleding bestaande uit t-shirts, poloshirts, sweaters en werkbroeken.

     

 

Pilotjassen voor Timmerbedrijf Har Puts B.V. - Maasbracht

Voor Timmerbedrijf Har Puts B.V. te Maasbracht hebben we pilotjassen met hun bedrijfslogo op de rug verzorgd.

 

Multinorm-kleding voor Lubolive B.V. - Reuver

Voor Lubolive B.V. te Reuver hebben wij diverse broeken, jassen en Amerikaanse overalls van Havep 5Safety voorzien van vlamvertragende logo's.

     

 

 Poloshirts voor Roertrans B.V. - Roermond

Voor Roertrans B.V. te Roermond hebben wij 150 poloshirts verzorgd met het bedrijfslogo groot op de rug d.m.v. zeefdruk.

 

T-shirts en poloshirts voor Greijn Form Technics B.V. - Reuver

Voor Greijn Form Technics B.V. te Reuver hebben wij t-shirts en poloshirts van het merk Tricorp verzorgd met het logo van Greijn op de borst.

     

 

Diverse kleding voor Vloerservice Limburg - Roermond

De medewerkers van Vloerservice Limburg te Roermond zijn door ons in nieuwe kleding gestoken. De kleding, bestaande uit poloshirts, polosweaters, broeken en bodywarmers, zijn voorzien van het bedrijfslogo. Op de rug staat hun website “vloerservicelimburg.nl” vermeld.

     

 

Poloshirts met geborduurd logo Brickburgers B.V. - Reuver

Voor een beurs waaraan Brickburgers B.V. binnenkort deelneemt, hebben we zwarte poloshirts verzorgd met op de rug het logo van Brickburgers geborduurd. Hierdoor zijn de medewerkers duidelijk herkenbaar op de beursstand.

     

 

T-shirts, werkbroeken en overalls voor Lubolive B.V. - Reuver

Voor Lubolive B.V. te Reuver hebben we t-shirts (zowel met korte als lange mouwen), werkbroeken en Amerikaanse overalls verzorgd voorzien met het logo van Lubolive. De t-shirts zijn voorzien van 3 logo's: op de borst, op de rug en op één mouw.

     

 

Poloshirts en sweaters voor Timmerbedrijf Har Puts B.V. - Maasbracht

Voor Timmerbedrijf Har Puts B.V. te Maasbracht hebben we poloshirts en sweaters verzorgd met het bedrijfslogo op de borst.

     

 

Pilotjassen voor Eck-Stone B.V. - Belfeld

Voor Eck-Stone B.V. in Belfeld, een leverancier van natuursteen en keramiek, hebben wij pilotjassen met het nieuwe logo verzorgd.

     

 

Diverse kleding voor Lamers Tooling B.V. - Tegelen

Voor Lamers Tooling B.V. te Tegelen heeft Lemmen Handelsonderneming poloshirts, sweaters, Amerikaanse overalls en werkbroeken verzorgd. Alle kleding voorzien van het logo van Lamers Tooling geborduurd op borst of bovenbeen.

     

 

Poloshirts en softshell jassen voor Team Bewonersondersteuning - Venlo

Voor de welzijnswerkers die in opdracht van de gemeente Venlo bewonersondersteuning uitvoeren, hebben we poloshirts en softshell jassen geleverd. Op de borst is het logo "samen zijn wij venlo.nl" geborduurd, op de rug de tekst "Bewonersondersteuning Venlo".

     

 

Poloshirts voor kinderopvang CreActive Kids - Vaals

Nadat we eerder de softshell jassen hebben verzorgd voor CreActive Kids, hebben we deze keer de medewerkers in lime groene poloshirts gestoken. Ook deze keer met het kleurige logo geborduurd op de rug.

 

Werkkleding voor House-liner B.V. - Venlo

Voor House-liner B.V. te Venlo heeft Lemmen Handelsonderneming t-shirts met korte en lange mouwen en poloshirts verzorgd met het bedrijfslogo in full-colour op de borst.

     

 

Werkkleding voor P&R Cars - Reuver

Voor P&R Cars te Reuver heeft Lemmen Handelsonderneming de poloshirts verzorgd met het logo geborduurd op de borst. Verder de werkschoenen, sokken en broekriem verzorgd.

     

 

Kledingpakket voor Timmerbedrijf Har Puts B.V. - Maasbracht

Voor Timmerbedrijf Har Puts B.V. te Maasbracht heeft Lemmen Handelsonderneming t-shirts, poloshirts en sweaters verzorgd met het bedrijfslogo op de borst.

     

 

Poloshirts en softshell jassen voor Koos Spronk B.V. - Swalmen

Voor international transportbedrijf Koos Spronk B.V. te Swalmen heeft Lemmen Handelsonderneming poloshirts en softshell jassen verzorgd met borstlogo. De softshell jassen zijn op de rug voorzien van een extra reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.

     

 

Bedrijfskleding voor Ben Eilers Tenten B.V. - Roermond

De medewerkers van Ben Eilers Tenten B.V. zijn door Lemmen Handelsonderneming in een nieuwe outfit gestoken: t-shirts, poloshirts, sweaters, bodywarmers, enz. Alle kleding is voorzien van een logo op de borst of rug.

     

 

Kleding voor vogelwinkel Birds & More - Reuver

Voor Birds & More te Reuver, een winkel gespecialiseerd in vogels en huisdiervoeders, heeft Lemmen Handelsonderneming de kleding verzorgt bestaande uit poloshirts en fleecevesten met het logo van Birds & More geborduurd op borst en rug.

     

 

Softshell jassen voor Rockfon / Rockwool B.V. - Roermond

De 72 medewerkers van de Rockfon-afdeling van Rockwool B.V. te Roermond zijn door Lemmen Handelsonderneming voorzien van softshell jassen met het logo van Rockfon geborduurd op de borst.

     

 

RWS-reflectiekleding voor Van Cruchten B.V. / Autohulpdienst Broekmans - Roermond

Takel- en bergingsbedrijf P. van Cruchten B.V. uit Roermond, onderdeel van Autohulpdienst Broekmans te Venlo, is door Lemmen Handelsonderneming voorzien van nieuwe reflectiekleding (jassen en broeken) conform de Rijkswaterstaat (RWS)-norm. Het Broekmans-logo is op de achterzijde van de jassen gedrukt. Herkenbaar én zichtbaar !

     

 

Bedrukte stootpetten voor Lubolive B.V. - Reuver

Lubolive B.V. te Reuver is specialist in smering en smeertechnisch onderhoud voor industriële bedrijven. Lemmen Handelsonderneming heeft de medewerkers van Lubolive voorzien van stootpetten met het Lubolive-logo op de voorzijde en de tekst “IK WERK VEILIG!” op de achterzijde.

     

 

Nieuwe outfit voor Peeters Recycling B.V. - Swalmen

Peeters Recycling B.V. is een papierrecyclingbedrijf en is gevestigd in Swalmen. Lemmen Handelsonderneming heeft de nieuwe outfit verzorgd voor de werknemers van Peeters Recycling. Alle medewerkers zijn in het nieuw gestoken met poloshirts, sweaters, fleece jassen, pilot jacks en spijkerbroeken met reflecterende biezen. Alle kleding is bedrukt met het logo van Peeters Recycling, waarbij de pilot jacks een reflecterende rugbedrukking hebben gekregen om ook in het donker zichtbaar en veilig te zijn.

     

 

Softshell jassen voor kinderopvang CreActive Kids - Vaals

CreActive Kids is een kinderopvang in Vaals. Lemmen Handelsonderneming heeft softshell jassen verzorgd voor de medewerkers voor als zij met de kinderen buitenactiviteiten hebben. Het kleurige logo van CreActive Kids is geborduurd op de rug en komt heel mooi naar boven op de lime groene jassen.

     

 

Lemmen Handelsonderneming steekt Stichting Wel.kom in nieuwe kleding

Stichting Wel.kom is een welzijnsorganisatie in de gemeentes Venlo, Beesel en Roermond. Om het nieuwe logo uit te dragen, was Wel.kom op zoek naar nieuwe bedrijfskleding. Lemmen Handelsonderneming heeft de opdracht gekregen om Wel.kom te voorzien van deze nieuwe bedrijfskleding. Circa 80 medewerkers hebben allemaal poloshirts, fleece vesten en softshell jassen gekregen met het nieuwe logo geborduurd op de kleding.

     

 

 

Terug naar webshop