Banner

Lemmen Handelsonderneming gevestigd te Reuver, is verantwoordelijk voor de verwerking van uw (persoons)gegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring:

 

Onze contactgegevens:

Lemmen Handelsonderneming

Rembrandtstraat 10

5953 HV Reuver

Telefoon: 077 234 0000

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gegevens die wij verwerken

Lemmen Handelsonderneming verwerkt uw gegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de gegevens die wij verwerken:

Klanten via webshop:

  • Bedrijfsnaam (optioneel)
  • Kamer van Koophandel nummer (optioneel)
  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN-nummer
  • Overige (persoons)gegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een account in onze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Zakelijke relaties, zowel klanten als leveranciers, niet via webshop:

  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Website
  • BTW-nummer
  • Kamer van Koophandel nummer
  • Vestigingsnummer
  • Contactpersonen:
    • Voor- en achternaam
    • Geslacht
    • Functie
    • Telefoonnummer
    • Mobiel nummer
    • E-mailadres
  • IBAN-nummer
  • BIC-code
  • Sector
  • Bedrijfsgrootte
  • Kledingmaat medewerkers / op naam
  • Schoenmaat medewerkers / op naam
  • Overige (persoons)gegevens die u actief verstrekt in correspondentie, telefonisch en in gesprekken

Lemmen Handelsonderneming verwerkt uw gegevens voor de volgende doelen:

  • Om de mogelijkheid te bieden een account aan te maken in onze webshop
  • Om bestelde goederen en/of diensten bij u af te leveren
  • Om betalingen af te handelen
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is voor onze dienstverlening
  • Om goederen en/of diensten te bestellen bij leveranciers 

 

Hoe lang bewaren we uw gegevens ?

Lemmen Handelsonderneming bewaart uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met uw bestel-, factuur- en betaalgegevens 7 jaar bewaren. Daarna worden de gegevens geanonimiseerd zodat ze alleen nog voor interne rapportages gebruikt kunnen worden.

 

Wie heeft er toegang tot uw gegevens ?

Lemmen Handelsonderneming geeft uw gegevens alleen door aan derden als dat nodig is voor onze dienstverlening, denk daarbij aan pakketvervoerders, leveranciers, betaalpartners. Deze partijen mogen deze gegevens alleen gebruiken om een dienst te leveren namens Lemmen Handelsonderneming. Wij verkopen uw gegevens nooit aan derden !

 

Waar worden uw gegevens bewaard?

Lemmen Handelsonderneming slaat uw gegevens op in verschillende databases. Hiervoor hanteren we altijd strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

 

Uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren en/of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens door Lemmen Handelsonderneming en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens, verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw gegevens per email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Lemmen Handelsonderneming, Rembrandtstraat 10, 5953 HV Reuver.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren dan zo snel mogelijk op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Inwerkingtreding

Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 18 mei 2018.